«Κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου και ήμουν εδώ με πόνους»

«Κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου και ήμουν εδώ με πόνους»

Το ένα από τα θύματα του τροχαίου στην Πατησίων μιλά μέσα από το νοσοκομείο

Χωρίς να θυμάται τι έχει συμβεί, προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε και βρέθηκε τραυματισμένη στον Ευαγγελισμό μία από τις δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν στο τρομακτικό τροχαίο χτες το πρωί στην Πατησίων. Την ώρα που περίμενε στο φανάρι, με μια άλλη γυναίκα δίπλα της, αυτοκίνητο τις χτύπησε και τις πέταξε στο αντίθετο ρεύμα, όπου τις τραυμάτισε και διερχόμενο όχημα.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός ήταν σε κατάσταση σοκ, έκλαιγε και χτυπούσε το κεφάλι του πάνω στο όχημά του. Μάλιστα οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον κάνουν να συνέλθει.

«Κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου και ήμουν εδώ με πόνους. Δεν θυμάμαι τι έγινε» λέει στο newsit.gr.

Όταν η δημοσιογράφος τη ρωτά αν ξέρει πως τη χτύπησαν δύο αυτοκίνητα εκείνη απαντά «δεν έχω ιδέα»

Η γυναίκα μένει στην Αγγλία και σήμερα Παρασκευή θα επέστρεφε.

«Έφευγα σήμερα για Αγγλία, έκανα Πάσχα στον Βόλο με την οικογένειά μου και τον σύζυγό μου. Εκείνος έφυγε πιο νωρίς κι εγώ θα έφευγα μια εβδομάδα αργότερα. Κατέβηκα στην Αθήνα να δω φίλους και να κάνω μία δουλειά. Θα έφευγα σήμερα, Παρασκευή δεν είναι; Τώρα δεν πρόκειται να φύγω, νομίζω κανένα  μήνα θα μου πάρει, έχω πολλά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη».

«Εσείς πείτε μου, τι ξέρετε για το θέμα;» ρωτά τις δημοσιογράφους προσπαθώντας να μάθει τι της έχει συμβεί. Σοκάρεται δε όταν ακούει πώς έγινε το ατύχημα και πως έχει χτυπηθεί ακόμα μία γυναίκα, που είναι στην Εντατική. «Της εύχομαι περαστικά» λέει.