Βρήκαν σφαίρα στο σχολείο της 8χρονης Αλεξίας που τραυματίστηκε το Πάσχα στη Θήβα

Βρήκαν σφαίρα στο σχολείο της 8χρονης Αλεξίας που τραυματίστηκε το Πάσχα στη Θήβα

Παραμένει διασωληνωμένη

Άλλη μια σφαίρα βρέθηκε στο σχολείο της 8χρονης Αλεξίας την ώρα που αυτή παραμένει διασωληνωμένη μετά τον τραυματισμό της από σφαίρα ενώ έπαιζε στο σπίτι της στις Θεσπιές της Θήβας, όπως μετέδωσε το STAR.

Η Αλεξία εξακολουθεί να αγωνίζεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων, μετά τον τραυματισμό της την Κυριακή του Πάσχα, για τον οποίο συνελήφθη ένας 54χρονος. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα, και ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, στο σχολείο του κοριτσιού, τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη των σχολικών μαθημάτων, βρέθηκε σφαίρα. Η βολίδα εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα για να διεξαχθεί περαιτέρω έλεγχος.

Η κατάσταση της υγείας της Αλεξίας παραμένει σταθερή. Οι γονείς της προσεύχονται μέρα-νύχτα και δε φεύγουν λεπτό από δίπλα της. «Μου λείπει το παιδί μου» είπε η μητέρα της Αλεξίας στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου. «Προσευχόμαστε για την κορούλα μας. Ελπίζουμε μέρα με τη μέρα ότι η κατάστασή της θα βελτιωθεί. Ένα τεράστιο γιατί βασανίζει την ψυχή μας» είπε ο πατέρας.