Τα λείψανα του Αγίου Χαραλάμπους στο Παίδων για την 8χρονη – «Μια εβδομάδα το παιδί μας στην εντατική, περιμένουμε τη δική μας Ανάσταση» –

Τα λείψανα του Αγίου Χαραλάμπους στο Παίδων για την 8χρονη – «Μια εβδομάδα το παιδί μας στην εντατική, περιμένουμε τη δική μας Ανάσταση» –

Πανελλήνια συγκίνηση για την Αλεξία

Κρατώντας τα λείψανα του Αγίου Χαραλάμπους, ο ιερέας του χωριού Θεσπιές, πήγε το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η μικρή Αλεξία και προσευχήθηκε το κοριτσάκι να γίνει γρήγορα καλά όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Μια εβδομάδα σήμερα το παιδί μας στην εντατική. Περιμένουμε τη δική μας Ανάσταση. Προσευχόμαστε και μαζί μας προσεύχεται όλος ο κόσμος. Η Αλεξία μας είναι δυνατή. Ελπίζουμε να τα καταφέρει», τόνισε ο πατέρας της 8χρονης όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ.

«Μετά την παράκληση που κάναμε και αφού το παιδί δεν μπορούσε να είναι, ήρθε ο Άγιος να το επισκεφθεί, να το γιατρέψει, δίνοντας έτσι αυτό το στίγμα. Οι γιατροί κάνανε ό,τι καλύτερο, να ευοδωθούν όπως και οι δικές μας προσευχές έτσι ώστε το παιδί να έρθει στη ζωή» τόνισε ο ιερέας του χωριού Θεσπιές.

Στα 8 της χρόνια, εκεί που έπαιζε ανέμελα, ανήμερα του Πάσχα, μια αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο κεφάλι της. Τώρα δίνει τον δικό της αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.

«Η κατάσταση της είναι σταθερή κι αυτό είναι θετικό μας είπαν οι γιατροί»

«Την είδαμε πάλι το πρωί. Οι γιατροί μας είπαν ότι όσο η κατάσταση είναι σταθερή, αυτό είναι θετικό. Το ξέρω πως κάνουν ό,τι μπορούν το παιδί μου να γίνει καλά», ανέφερε η μητέρα της 8χρονης σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Την ίδια ώρα, ο 54χρονος από τη σφαίρα του οποίου τραυματίστηκε το κοριτσάκι, είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 54χρονου, ο ίδιος ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης:

«Δε με νοιάζει τι θα κάνετε με εμένα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να γίνει καλά αυτό το κοριτσάκι. Συνειδησιακά δεν αντέχω το γεγονός ότι αυτό το κοριτσάκι έχει τραυματιστεί με δική μου υπαιτιότητα έστω και με τη μορφή αυτή». Οργισμένος ο πατέρας της Αλεξίας, δε δέχεται τη συγνώμη του.