Έγκλημα Παλαιό Φάληρο: «Φώναζε “βοήθεια, βοήθεια”. Τις έριξε τρεις μαχαιριές και η γυναίκα ξεψύχησε»

Έγκλημα Παλαιό Φάληρο: «Φώναζε “βοήθεια, βοήθεια”. Τις έριξε τρεις μαχαιριές και η γυναίκα ξεψύχησε»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού

Μια γυναίκα 53 χρόνων βρέθηκε μαχαιρωμένη στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Είχε προηγηθεί έντονος καυγάς με τον αδερφό της κατέθεσαν μάρτυρες. Τον αναζητούν για να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης όταν κάτοικοι της περιοχής βρήκαν την 53χρονη, που επίσης έμενε στο Παλαιό Φάληρο, τραυματισμένη από μαχαίρι στη μέση του δρόμου, στην οδό Τρίτωνος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο και την μετέφερε στο νοσοκομείο όμως η γυναίκα δεν άντεξε και τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματά της.

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού πήρε καταθέσεις από τους κατοίκους.

Όπως λένε πριν η γυναίκα βρεθεί μαχαιρωμένη είχε προηγηθεί έντονος καυγάς με τον αδερφό της. Όπως είπαν οι ίδιοι άνθρωποι, τα δυο αδέρφια είχαν διαφορές.

«Κάποιος κύριος κυνηγούσε μια κυρία, την έπιασε από τα μαλλιά, την ξάπλωσε κάτω εδώ πέρα, αυτός την έβριζε, αυτή βοήθεια φώναζε, βγήκαμε έξω, μέχρι να καταλάβουμε τί γίνεται την χτύπαγε, εγώ είδα γροθιές στην πλάτη, όμως κραταγε στιλέτο και την έριξε τρεις μαχαιριές και η γυναίκα μάλλον εδώ ξεψύχησε. Σε πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ, ήρθανε 100. Τον δράστη τον κυνηγήσαμε, είχε έτοιμο το αμάξι στην γωνία, μπήκε στο αμάξι εξαφανίστηκε», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

«Βγήκαμε έξω και είδαμε την κοπέλα κάτω. Μάθαμε ότι ήταν ο αδερφός της που είχε ψυχολογικά προβλήματα, την καταδίωκε. Την χτύπησε πίσω στην πλάτη».

«Επειδή φώναζε "βοήθεια βοήθεια" βγήκαμε έξω να δούμε τι συμβαίνει και είδαμε ότι την είχαν μαχαιρώσει. Άρχισε να τρέχει ο δράστης και από ότι είδαν τον κυνήγησαν».

Φωτογραφίες - βίντεο: Γιάννης Κέμμος