Η παράκληση της οικογένειάς του Τάκη Μόσχου για τη κηδεία του ηθοποιού

Η παράκληση της οικογένειάς του Τάκη Μόσχου για τη κηδεία του ηθοποιού

Πότε θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία

Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού, Τάκη Μόσχου, έχει προκαλέσει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους θαυμαστές του.

Ο 68χρονος ηθοποιός έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν υπέστη σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων και έπεσε σε κώμα.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, ο Τάκης Μόσχος άφησε την τελευταία του πνοή. Η οικογένειά του, εξέδωσε ανακοίνωση, για την κηδεία του αλλά και γνωστοποιεί την τελευταία επιθυμία του ηθοποιού.

Η κηδεία του Τάκη Μόσχου, θα τελεστεί την Παρασκευή 03 Μαΐου 2019 στις 17.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σκοπέλου ενώ παράκληση της οικογένειάς είναι αντί στεφάνου να πραγματοποιηθεί δωρεά στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Όσον αφορά τις φιάλες αίματος που είχαν συγκεντρωθεί για τον ηθοποιό, η οικογένειας θα τις προσφέρει στην τράπεζα αίματος του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου και του Σπιτιού του Ηθοποιού.

Επιθυμία της οικογένειας αλλά και των φίλων του Τάκη Μόσχου, ήταν να μην καλυφθεί η κηδεία του τηλεοπτικά και φωτογραφικά, σεβόμενοι τον απλό και λιτό τρόπο ζωής που ο ίδιος ο ηθοποιός είχε επιλέξει.