Ο 15χρονος που πέθανε στα Τρίκαλα γεννήθηκε για να σώσει την αδελφή του

Ο 15χρονος που πέθανε στα Τρίκαλα γεννήθηκε για να σώσει την αδελφή του

Χάρισε ζωή αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί τη δική του

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη ζωή του 15χρονου, που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr η αδερφή του έπασχε από λευχαιμία και τότε οι γονείς του αποφάσισαν να κάνουν ακόμη ένα παιδί, ώστε να μπορέσει να σωθεί η μικρή τους κόρη.

Κάτι που έγινε. Γεννήθηκε ο μικρός Μάριος και τα βλαστοκύτταρα του ήταν συμβατά με της αδερφούλας του, η οποία και σώθηκε.

Το χτύπημα της μοίρας όμως ήταν σκληρό, τόσο για τον άτυχο 15χρονο από τα Τρίκαλα που ενώ χάρισε ζωή, δεν πρόλαβε να χαρεί τη δική του, όσο και για την οικογένειά του που ενώ σώθηκε το ένα τους βλαστάρι, χάθηκε το άλλο.

Υπενθυμίζεται πως η ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής των Βαΐων, όταν ο Μάριος, βρισκόμενος με φίλους στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε επί της Ασκληπιού, βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σήμερα στις 5.30 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο μικρό αγγελούδι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...