Στη δική της Χρυσής Αυγής η Μπέτυ Μπαζιάνα

Στη δική της Χρυσής Αυγής η Μπέτυ Μπαζιάνα

Έφτασε πρωτη στην αίθουσα της δίκης συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Στο ακροατήριο για την δίκη της Χρυσής Αυγής βρέθηκε σήμερα το πρωί η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μπέτυ Μπαζιάνα έφτασε το πρωί ντυμένη απλά, με τζιν παντελόνι και μαύρη μπλούζα, κάθισε στις προκαθορισμένες θέσεις για το κοινό και περίμενε την έναρξη της διαδικασίας. Ενώ είχε και μια ολιγόλεπτη συνομιλία με την μητέρα του Παύλου Φύσσα.

 

Η Μπέττυ Μπαζιάνα βρέθηκε σήμερα στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Η κα Μπαζιανα κάθισε στο ακροατήριο και παρακολούθησε τη διαδικασία της δίκης που βρίσκεται στη φάση των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης, οδεύοντας προς την ολοκλήρωσή τους.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε να παραβρεθεί στο ακροατήριο μιας απο τις πιο σημαντικες πολιτικες δίκες στη χώρα μας μετα τη μεταπολίτευση. Η χρονική συγκυρία της παρουσίας της κ. Μπαζιάνα στη δίκη κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί. Και αυτό γιατί αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής (που δικάζεται ως εγκληματική οργάνωση) και 52 χρόνια από το απριλιανό πραξικόπημα.

Η κ. Μπαζιάνα παρακολούθησε τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, στα διαλλείματα της οποίας συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες που παρακολούθησαν τη δίκη και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφασή της.

Η κα Μπαζιανα έφτασε πρωτη στην αίθουσα της δίκης στις 9:15 συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε θέση στα έδρανα του κοινού.