Φωτογραφίες από τη νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια

Φωτογραφίες από τη νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια

Μια σύλληψη και περισσότερες από 70 προσαγωγές

Μια σύλληψη, κατάσχεση διαφόρων ναρκωτικών ουσιών και περισσότερες από 70 προσαγωγές είναι ο έως τώρα απολογισμός της νέας μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή των Εξαρχείων για την εκκένωση κτιρίων που τελούν υπό κατάληψη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, σε επιχείρηση που έγινε, πριν από λίγο, σε διαμέρισμα κοντά στον λόφο Στρέφη, συνελήφθη ένας 50χρονος, ενώ κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών.

Παράλληλα, είναι περισσότερες από 70 οι προσαγωγές που έχουν γίνει έως τώρα από άτομα που βρίσκονταν σε δύο κτίρια που έχουν καταληφθεί εδώ και χρόνια, ένα στην οδό Μπουμπουλίνας και ένα στη Ζωοδόχου Πηγής.

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.