Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Σγόντζο

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Σγόντζο

Συντετριμμένη η πρώην σύζυγος του, Νανά Παλαιτσάκη

Σε κλίμα θλίψης, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου για να αποχαιρετήσουν τον Κώστα Σγόντζο και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Τραγική φιγούρα, η πρώην σύζυγος του, Νανά Παλαιτσάκη που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η δημοσιογράφος έμαθε το θάνατο του πρώην συζύγου της την Κυριακή, ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής Αποκαλυπτικά Live. Ο Μένιος Φουρθιώτης διέκοψε τη ροή της εκπομπής, την αγκάλιασε και η παρουσιάστρια αποχώρησε σοκαρισμένη.

Ο Κώστας Σγόντζος, άφησε την τελευταία του πνοή, το Σάββατο, ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η είδηση του θανάτου του, έγινε γνωστή, ύστερα από ανάρτηση του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Καλοκαίρι 2014. Ιούνιος για την ακρίβεια. Μόλις έχει τελειώσει η σεζόν για την εκπομπή «Ρεπορτάζ» Action24. Όλη η παλιοπαρέα αλλά και η ομάδα του e-reportaz.gr βγήκαμε να τα πιούμε! Ανάμεσα μας και η ψυχή της παρέας. Ο Κωνσταντίνος Σγοντζος. Ένα μεγάλο «παιδί» με καρδιά αγγέλου.

Πραγματικά! Σήμερα έμαθα ότι δεν είναι κοντά μας! Βρίσκεται δίπλα με άλλα αγγελάκια στον Παράδεισο. Γεια σου αδελφέ μου, καλό ταξίδι και σε ευχαριστώ για όλα.» έγραψε ο δημοσιογράφος και συνόδευσε την φωτογραφία που δημοσίευσε.

Όπως έκανε γνωστό, η Νανά Παλαιτσάκη, λίγη ώρα πριν την κηδεία του Κώστα Σγόντζου, μέσω ανάρτησης της στο facebook, όποιος ήθελε μπορούσε να κάνει κατάθεση ποσού στην Κιβωτό του Κόσμου, στη μνήμη του δημοσιογράφου.