Στη φυλακή ο κατηγορούμενος για τον βιασμό του 9χρονου ανιψιού του

Στη φυλακή ο κατηγορούμενος για τον βιασμό του 9χρονου ανιψιού του

Ο 59χρονος φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά το αγόρι

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ηρακλείου ο 59χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 9χρονο ανιψιό του.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr, ο κατηγορουμένος στην απολογία του δεν δέχτηκε καμία από τις κατηγορίες, ενώ συγγενικό του πρόσωπο κατέρρευσε στα δικαστήρια και κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας ο 59χρονος οδηγήθηκε με αλεξίσφαιρο γιλέκο στα Δικαστήρια, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στα Δικαστήρια για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, υπάρχουν ανατριχιαστικά στοιχεία για τη συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού. Ο 59χρονος φέρεται να κακοποιούσε το αγοράκι, το οποίο μάλιστα είναι και ανιψιός του, συστηματικά.

Τον 59χρονο κατάφεραν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί ενεργοποιώντας το αυτόφωρο, καθώς υπήρχαν ευρήματα στο σπίτι του και είχαν να κάνουν με την παράνομη κατοχή ενός όπλου. Τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το... κουβάρι της υπόθεσης.

Το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Δευτέρα, ενώ οι αστυνομικοί συνέχισαν την έρευνα, γύρω από τις ενδείξεις που υπάρχουν, ότι η δράση του δεν έχει σταματήσει στο 9χρονο αγόρι.