«Εύχομαι αυτό που έπαθα εγώ και είδα στα μάτια μου να μην το πάθει καμιά μάνα»

«Εύχομαι αυτό που έπαθα εγώ και είδα στα μάτια μου να μην το πάθει καμιά μάνα»

Συγκλονισμένη η μητέρα που βρήκε νεκρό τον 4χρονο γιο της στο Χαλάνδρι

Συντετριμμένη είναι η μητέρα του 4χρονου αγοριού που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του πατέρα στο Χαλάνδρι. Η νεαρή γυναίκα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR λέγοντας: «Εύχομαι αυτό που έπαθα εγώ και είδα στα μάτια μου να μην το πάθει καμιά μάνα».

Μπροστά στην κάμερα καταφέρνει με δυσκολία να πει δυο λόγια καθώς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι το αγγελούδι της δεν υπάρχει πια στη ζωή.

«Μεγάλη εμπιστοσύνη του είχαμε του Γιώργου γι΄αυτό και αφήναμε το παιδί μου το έφερνε λιγάκι, το κράταγα, έφευγε. Αυτό δεν το περίμενα από τον Γιώργο να το κάνει. Θέλω όλες οι μανούλες να προστατεύσουν τα παιδιά τους, αυτό που είδανε από την κόρη του» λέει η γιαγιά του 4χρονου.

Η νεαρή μητέρα βρίσκεται στην πρόχειρη καλύβα των γονιών της στον Γέρακα. Στο πλευρό της σύσσωμη όλη η οικογένεια της που προσπαθεί να της συμπαρασταθεί στο δράμα της.

Ο θείος του μιλά για τον δράστη και αυτόχειρα. Αποκαλύπτει ότι και ο παππούς του είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

«Είχε διαφορές και αυτός με την οικογένεια του, για τη γυναίκα του κυρίως. Έφτασε στο απροχώρητο. Δεν ξέρω αν υπάρχει γονίδιο» λέει στην κάμερα του STAR.

«Σε όλες τις ασθένειες υπάρχει μια κληρονομικότητα που δεν είναι υποχρεωτικό να πυροδοτηθεί από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...