Περισσότερες από 90 προσαγωγές στα Εξάρχεια

Περισσότερες από 90 προσαγωγές στα Εξάρχεια

Πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών - Δείτε τις φωτογραφίες του news.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε τρία κτίρια που τελούν υπό κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για δύο κτίρια που βρίσκονται στην οδό Τζαβέλλα και ένα στην οδό Σολωμού και διαμένουν σε αυτά πολλά άτομα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα έχουν προσαχθεί περισσότερα από 90 άτομα.

Σε παράλληλη αστυνομική επιχείρηση σε σπίτι στην οδό Σολωμού συνελήφθησαν τρία άτομα που κατείχαν κάνναβη.

Στην επιχείρηση αυτή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συμμετέχουν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες.

Μαυροειδακός για επιχείρηση στα Εξάρχεια: Το πρωί τους βρίσκουμε κουρασμένους

«Πρόκειται για ένα από τα 60 κτήρια που βρίσκονται υπό κατάληψη. Η Αστυνομία πρέπει να μένει στα Εξάρχεια. Είναι και οι πρωινές ώρες που συνήθως, από το βραδινό κρεσέντο που επιτίθενται σε συναδέλφους στην Τοσίτσα και στη Χαριλάου Τρικούπη, τους βρίσκουμε "κουρασμένους"» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος ο γγ της ομοσπονδίας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

«Εμένα με ενδιαφέρουν περισσότερο οι κάτοικοι να νιώθουν ασφαλείς. Από την πλατείαΕξαρχείων έχει να περάσει περιπολικό πολλά χρόνια. Το τελευταίο διάστημα έχω φοβηθεί αρκετά βλέποντας εγκληματικές ομάδας αλλοδαπών και ημεδαπών με τον μανδύα του αναρχικού να λυμαίνονται την περιοχή» ανέφερε και πρόσθεσε: «Αν το μεσημέρι γίνει πάλι κατάληψη, δεν θα έχει γίνει τίποτα».

Φωτογραφίες - βίντεο: Γιάννης Κέμμος