Θρίλερ με 52χρονο αγνοούμενο στο Ηράκλειο

Θρίλερ με 52χρονο αγνοούμενο στο Ηράκλειο

Ο ίδιος τηλεφώνησε σε συγγενή του λέγοντας ότι δεν ξέρει που βρίσκεται και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση από το πρωί της Τρίτης ενός 52χρονου από τα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών Αστερουσουσίων στο νομό Ηρακλείου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr, Αστυνομία, Ερυθρός Σταυρός και η εθελοντική ομάδα «Φίλιος Ζευς» έχουν από χθες ξεκινήσει τις έρευνες, χωρίς όμως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι το πρωί της Τρίτης ο 52χρονος Γιώργος Κατσαπρακάκης θα έκανε τη διαδρομή από Πυράθι προς τα Πραιτώρια, περνώντας προηγουμένως από το Τεφέλι.

Κατά την διάρκεια αυτού του δρομολογίου ο ίδιος τηλεφώνησε σε συγγενικό του πρόσωπο, στο οποίο φέρεται να είπε: «Έχω πέσει, τα ρούχα μου βράχηκαν και τα έχω απλώσει σε μία ελιά, αλλά δεν ξέρω που βρίσκομαι...». Από τότε παραμένει άφαντος.

Η οικογένεια του ενημέρωσε αμέσως τις αρχές και ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του. Ο 52χρονος αγνοούμενος είναι εύσωμος, με άσπρα γένια και όταν εξαφανίστηκε, φορούσε τζιν παντελόνι, ένα μαύρο μπουφάν δερμάτινο και αθλητικά παπούτσια.

Η αγωνία κορυφώνεται ακόμη περισσότερο, καθώς αν και είναι καλός γνώστης της περιοχής, το τηλέφωνο ανέφερε, ότι δεν γνωρίζει που είναι.

Φωτογραφία αρχείου