Ξύλο και τραυματισμοί πριν το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο

Ξύλο και τραυματισμοί πριν το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο

Σκηνές ροκ στις 3 τα ξημερώματα

Σε ανακοίνωση της, η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την εισβολή και την επίθεση μελών του ΠΑΜΕ εναντίον συνέδρων και μελών της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας στο Ξενοδοχείο «Ρόδος Παλλάς» τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με αυτήν, μέλη του ΠΑ.ΜΕ. τραυμάτισαν τέσσερα μέλη της Διοίκησης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο η εισβολή έγινε στις 3:10 τα ξημερώματα «από ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με το συνέδριο».

«Έσπασαν πόρτες, μπήκαν μέσα, πήγαν και με λοστούς και έσπασαν την πόρτα του συνεδριακού κέντρου, το έχουν καταλάβει και λένε ότι το συνέδριο θα γίνει όπως θέλει το ΠΑΜΕ» είπε μιλώντας στο Open ο κ. Παναγόπουλος κάνοντας λόγο για τέσσερις τραυματίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ:

«Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη βίαια εισβολή περίπου 200 μελών του Π.Α.ΜΕ - μη συνέδρων - στο Ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ», στις 03.30 τα ξημερώματα, τα οποία παραβίασαν πόρτες, έσπασαν τζαμαρίες και επιτέθηκαν κραδαίνοντας λοστούς σε συνέδρους και μέλη της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρονται αυτή την ώρα χτυπημένα 4 μέλη της Διοίκησης.

Σοβαρότατες είναι οι ευθύνες της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, που για ακόμη μια φορά δεν προστάτεψαν τη δημοκρατική μας διαδικασία και επέτρεψαν μια νέα εισβολή τραμπούκων, γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι διέπραξαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας σωρεία ποινικών αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής.

Η ΓΣΕΕ εγκαίρως είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και τις Αρχές και δηλώνει ότι θα αναζητηθούν ποινικές και αστικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου.»

Παρακαλούμε περιμένετε ...