Επιστρέφουν για συναυλία στην Πάτρα οι Rotting Christ

Επιστρέφουν για συναυλία στην Πάτρα οι Rotting Christ

Στις 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα τον Μάρτιο συναυλία

Η αναβληθείσα τον περασμένο Μάρτιο με επεισοδιακό τρόπο συναυλία στην Πάτρα του συγκροτήματος Rotting Christ θα πραγματοποιηθεί τελικά, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία.

Η συναυλία του ελληνικού metal συγκροτήματος είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 15 Μαρτίου στον πολυχώρο Αίγλη του Δήμου Πατρέων, ωστόσο ο χώρος τελικά δεν παραχωρήθηκε λόγω ηλεκτρολογικών προβλημάτων. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις ακραίων κύκλων είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις για τη ακύρωση της συναυλίας.

Η συναυλία τελικά θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο στις 19 Μαϊου και ώρα 20:00, όπως έκανε γνωστό σήμερα με ανακοίνωση της η διοργανώτρια εταιρεία. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της:

«Η ώρα της δικαίωσης φτάνει και θα το ζήσουμε όλοι μαζί, όπως μας αξίζει, στις 19 Μαΐου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αίγλη στην Πάτρα. Μετά την επεισοδιακή μαύρη Παρασκευή 15/3/2019, στην Πάτρα αλλά και συνολικά στην Ελλάδα, αισθανθήκαμε όλοι οι ελεύθεροι στο πνεύμα άνθρωποι να μας σπρώχνουν πίσω στον Μεσαίωνα λόγω των γνωστών γεγονότων.

Από εκείνη την μέρα και μετά οι Rotting Christ, οι Vermingod, οι Meden Agan και η GG-EVENTS συνεχίσαμε να δίνουμε την μάχη υπεράσπισης της ελεύθερης έκφρασης των καλλιτεχνών, μην επιτρέποντας στα λίγα ακραία στοιχεία να διαγράψουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία».