Με έχουν πάρει άλλα τρία κορίτσια που έχουν βιαστεί λέει ο πατέρας της Τοπαλούδη

Με έχουν πάρει άλλα τρία κορίτσια που έχουν βιαστεί λέει ο πατέρας της Τοπαλούδη

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τους εκβιασμούς με τις γυμνές φωτογραφίες

Έκκλησή κάνει ξανά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη να σπάσουν την σιωπή τους όσοι γνωρίζουν για τους βιασμούς της κόρης του και άλλως κοριτσιών αλλά και τα ίδια τα θύματα.

«Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις καταγγελιών, τουλάχιστον σε εμένα που έχουν πάρει, τρεις περιπτώσεις βιασμών που ήταν κοριτσόπουλα που φοιτούσαν εκεί, από Κέρκυρα, από Θεσσαλονίκη, τι να σας πω τώρα...»  είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Οι αποκαλύψεις αυτές σοκάρουν μετά τη μήνυση που υπέβαλε 32χρονη γυναίκα από τη Ρόδο, η οποία ισχυρίζεται ότι τη βίαζαν, τη βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν 3 άνδρες από το νησί.

Ο κ. Τοπαλούδης λέει ότι έλαβε τρεις κλήσεις από γονείς φοιτητριών που, του αποκάλυψαν ότι είχαν βιάσει τα παιδιά τους στη Ρόδο αλλά δεν το είχαν αποκαλύψει από φόβο.

«Προσέγγιζαν φοιτητριούλες κυρίως, από εκεί και μετά τα εκβίαζαν και προσπαθούσαν να προσεγγίσουν μέσω αυτών των κοριτσιών και άλλα κοριτσάκια. Άρα κάποιοι το είχαν κάνει επάγγελμα. Πήραν τηλέφωνο σε εμάς, τώρα από εκεί και μετά, πρέπει να πάνε να γίνουν καταγγελίες» πρόσθεσε ο κ. Τοπαλούδης.

Αστυνομικός στη Ρόδο ισχυρίζεται ότι η Ελένη Τοπαλούδη τον είχε προσεγγίσει, ώστε, με τη βοήθειά του να γλιτώσει από τους εκβιαστές της.

«Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει "έχω ένα δεσμό στη Ρόδο, με τραβήξανε βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουνε» είπε.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στις παρέες νέων στη Ρόδο ο εκβιασμός κοριτσιών, μέσω γυμνών τους φωτογραφιών και βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, που με κάποιο τρόπο υπεκλάπησαν, είναι μια γνωστή αλλά κρυφή ιστορία. Στο νησί είναι δημοφιλής κλειστή μυστική ομάδα στο Facebook στην οποία αγόρια στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο κοριτσιών τους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...