Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τι συνέβη στον Πραοαστιακό στους Αγίους Θεοδώρους

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τι συνέβη στον Πραοαστιακό στους Αγίους Θεοδώρους

Τρεις τραυματίες σε περιστατικό με συρμό

Το τι ακριβώς συνέβη στον συρμό του προαστιακού όπου το απόγευμα τραυματίστηκαν τρεις επιβάτες, έξω από τον σταθμό των Αγίων Θεοδώρων, περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο newsbeast.gr.

Όπως ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας, το τρένο που είχε αναπτύξει ταχύτητα, δεν σταμάτησε ποτέ στο σταθμό των Αγίων Θεοδώρων, αλλά τον προσπέρασε και με κόσμο όρθιο να περιμένει να αποβιβαστεί, περίπου 150 μέτρα πιο κάτω άρχισε να πηγαίνει με δύναμη μία αριστερά και μία δεξιά. Μάλιστα, ο άνδρας που καθόταν στο διπλανό της κάθισμα, έπεσε από τους κραδασμούς στον διάδρομο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, οι επιβάτες που τραυματίστηκαν, ήταν αυτοί που ήταν όρθιοι, για να κατέβουν στους Αγίους Θεοδώρους. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς έπεσε κάτω και χτύπησε άσχημα, με αποτέλεσμα για λίγη ώρα να χάσει τις αισθήσεις του. Μία άλλη γυναίκα χτύπησε στο κεφάλι και είχε αιμορραγία, ενώ η ελεγκτής χτύπησε στον ώμο.

Η αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει ένα σκηνικό πανικού, καθώς ο συρμός του Προαστιακού βρισκόταν στη μέση του πουθενά, πριν ο μηχανοδηγός μπορέσει να οδηγήσει το τρένο πίσω στον σταθμό των Αγίων Θεοδώρων, όπου ασθενοφόρο παρέλαβε τους τραυματίες.

Ο οδηγός του συρμού υποστήριζε, πως δεν υπάρχει σήμανση στο σημείο και ότι δεν υπήρξε εκτροχιασμός του τρένου. Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα, ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί στις 11 Φεβρουαρίου, στο ίδιο δρομολόγιο προς Κιάτο και τότε ο οδηγός έλεγε, ότι προσπάθησε να αποφύγει έναν άνθρωπο πριν το σταθμό των Μεγάρων.