Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, λίγες βροχές στην Κρήτη

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, λίγες βροχές στην Κρήτη

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα 1η Απριλίου 2019. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα με πιθανότητα ασθενών βρόχων τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ, ενώ θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Αττική

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελαχίστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη, όπου πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια, όπου πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.