Παρέμβαση στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ από τον Ρουβίκωνα

Παρέμβαση στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ από τον Ρουβίκωνα

Σύφμωνα με πληροφορίες προκλήθηκαν φθορές στη τζαμαρία

Παρέμβαση στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας».

Tα μέλη του Ρουβίκωνα προκάλεσαν φθορές σε τζαμαρία ενώ πέταξαν και μπογιές.

Η συλλογικότητα ανάρτησε σχετική ανακοίνωση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου όπου-μεταξύ άλλων- αναφέρει:

«Τους τελευταίους μήνες η ΔΕΗ έχει επιδοθεί σε ένα όργιο διακοπών ρεύματος αφήνοντας εκατοντάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα κάθε εβδομάδα.  Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν λίγους μήνες, απότις αρχές του έτους μέχρι τα τέλη Μαΐου η ΔΕΗ απέστειλε 230.000 εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης. Η δικαιολογία που χρησιμοποιείται είναι ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ έχουν ξεπεράσει τα 2,5 δις ευρώ, από 1,7 δις που ήταν πριν λίγα χρόνια. Στα μάτια κάποιου αδαούς μια τέτοια κίνηση μπορεί να μοιάζει ως και δικαιολογημένη, όπως όμως θα δείξουμε παρακάτω πρόκειται απλά για συνέχιση των ίδιων αδίστακτων πολιτικώνπου φροντίζουν πρώτα και κύρια για τους ημέτερους. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους, το μενού έχει ολίγη απόκαρότο και μπόλικο μαστίγιο».

 

Φωτογραφία αρχείου