Θρίλερ με 50χρονη αγνοούμενη εδώ και 9 ημέρες στην Ηλεία

Θρίλερ με 50χρονη αγνοούμενη εδώ και 9 ημέρες στην Ηλεία

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε την Κυριακή

Με ενισχυμένες δυνάμεις από πυροσβέστες, αστυνομικούς και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συνεχίζονται οι έρευνες στη Φρίξα Αρχαίας Ολυμπίας για τον εντοπισμό 50χρονης, που έφυγε απο το σπίτι της προηγούμενη Τετάρτη και μετά από 9 ημέρες δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος της.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα ilialive.gr, οι έρευνες ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, καθώς η εξαφάνιση δηλώθηκε την Κυριακή. Σε αυτές συμμετέχουν άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής απο τον Πύργο και την Κρέστενα, δύναμη της 6ης ΕΜΑΚ με σκύλο έρευνας και μέλη του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών από την Πάτρα και την Αμαλιάδα με 15 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, στο παρελθόν η 50χρονη έχει φύγει ξανά από το σπίτι της και εντοπίστηκε στην Πάτρα. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται, πως η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη και για αυτό οι αρχές διεύρυναν το πεδίο της έρευνας. οι έρευνες αναζήτησης της συνεχίζονται και σήμερα Πέμπτη υπό βροχή, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.