Οι ισχυροί άνεμοι «πέταξαν» νταλίκα εκτός οδοστρώματος

Οι ισχυροί άνεμοι «πέταξαν» νταλίκα εκτός οδοστρώματος

Ο οδηγός δεν κατάφερε να συγκρατήσει το βαρύ όχημα το οποίο κατέληξε σε χωράφι

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σήμερα στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, παρέσυραν νταλίκα που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Περάματος Κρανούλας, η οποία βγήκε εκτός οδοσρώματος και κατάληξε σε χωράφι.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα epiruspost.gr, ο οδηγός του οχήματος το οποίο φέρει Αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας, δεν κατάφερε να το συγκρατήσει, όταν διαπίστωσε να μετακινείται από τους ανέμους. Η νταλίκα έφυγε από την πορεία της, με την μισή να καταλήγει εκτός οδοστρώματος, συμπαρασύροντας ακόμη και στύλους της ΔΕΗ.

Το βαρύ όχημα είχε κατεύθυνση προς το Πέραμα, ενώ δεν μετέφερε φορτίο. Ο οδηγός εγκλωβίστηκε και ακολούθησε επιχείρηση από την Πυροσβεστική, προκειμένου να τον βγάλουν από την καμπίνα του οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, φέρει ελαφρά τραύματα και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν πολλοί οδηγοί που είδαν το βαρύ όχημα να χάνει την πορεία του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όπως σημειώνουν αυτόπτες μάρτυρες οι άνεμοι στο συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ ισχυροί και η επικινδυνότητα μεγάλη.