Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για την υπόθεση της αρπαγής 14χρονης στη Λαμία

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για την υπόθεση της αρπαγής 14χρονης στη Λαμία

Η απόφαση ελήφθη σήμερα από ανακριτή και εισαγγελέα

Ο 16χρονος «σύζυγός» και η μητέρα του οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες, όπως, της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού σε βάρος ανήλικης, για την υπόθεση της απαγωγής και κακοποίησης του 14χρονου κοριτσιού στη Λαμία.

Όπως μετέδωσε το lamiareport.gr, ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον 16χρονο «σύζυγο», ο οποίος θα παρακολουθείται από Δικαστική Επιμελήτρια, ενώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και η μητέρα του, η οποία θα δίνει το «παρών» δυο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Το 14χρονο κορίτσι, του οποίου ο εφιάλτης είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, βρίσκεται πλέον σπίτι του στη Νίκαια με τη μητέρα και τα υπόλοιπα αδέλφια του.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Δημήτρης Τσιγάνης δεν υπήρξε απαγωγή, ούτε βιασμός, αφού την 14χρονη την έδωσε και πατέρας στην οικογένεια του «γαμπρού» και ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Μάλιστα όπως είπε, στους ρομά υπάρχει ένας άγραφος νόμος και είναι σύνηθες φαινόμενο να παντρεύονται σε αυτές τις ηλικίες. Το ίδιο υποστήριξε και ο πατέρας της μικρής ο οποίος όμως δεν έχει την επιμέλεια της, αφού έχει χωρίσει με την μητέρα της.

Δείτε τι είπε για την υπόθεση ο δικηγόρος Δημήτρης Τσιγάνης.