«Nα συνεχίσουμε τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού για να χαίρονται από ψηλά»

«Nα συνεχίσουμε τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού για να χαίρονται από ψηλά»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχαιρέτησε συγκινημένος το θείο του Θανάση

Η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου έφτασε στο Α' Νεκροταφείο συνοδεία μηχανοκίνητης πορείας των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού ενώ λίγο νωρίτερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απευθύνθηκε στους φίλους της ομάδας εμφανώς συγκινημένος, λέγοντας:

«Τώρα ο Θανάσης είναι δίπλα στον Παύλο, στον ουρανό. Να ξέρετε πως και ο Θανάσης σας αγαπούσε όλους, όπως και ο Παύλος. Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού για να χαίρονται και εκείνοι από ψηλά».

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκαν για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον «τυφώνα» του Παναθηναϊκού, κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής του τόπου -μεταξύ των οποίων- ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Επιπλέον, το «παρών» έδωσαν ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο τομεάρχης του κόμματος και πρώην μπασκετμπολίστας, Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Τη νεκρώσιμη ακολουθία παρακολούθησε σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού» καθώς και αθλητές και προπονητές που έγραψαν ιστορία με την ομάδα στο παρελθόν όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Ζέλικο Ομπράντοβις, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα ενώ αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους.

Παρόντες επίσης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Τάκης Οικονομόπουλος, Δημήτρης Σαραβάκος, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης ενώ την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Σάββας Θεοδωρίδης από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.