«”Με σκότωσε, με σκότωσε”μου είπε και της είπα να κατέβει από το ταξί»

«”Με σκότωσε, με σκότωσε”μου είπε και της είπα να κατέβει από το ταξί»

Η τραυματισμένη γυναίκα στο Ελληνικό μπήκε στο ταξί του λίγο πριν ξεψυχήσει και της ζήτησε να κατέβει

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την τραγωδία στο Ελληνικό όπου συνταξιούχος αντιπτέραρχος πυροβόλησε την σύντροφο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγάλος καυγάς του ζευγαριού ξεκίνησε μέσα στο σπίτι. Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η 59χρονη γυναίκα ήταν η σύντροφος του και ο καυγάς φαίνεται πως ξεκίνησε καθώς είχαν διαφορές για την περιουσία.

Εκείνο ωστόσο που έχει προκαλέσει αίσθηση είναι η αντίδραση του οδηγού ταξί που βρέθηκε στο σημείο, ο οποίος μόλις είδε την τραυματισμένη γυναίκα να μπαίνει στο ταξί του λίγο πριν ξεψυχήσει, της ζήτησε να κατέβει από το ταξί.

Ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους πως ταράχτηκε όταν είδε την γυναίκα, ο ταξιτζής δεν εξήγησε τον λόγο που έβγαλε έξω την τραυματισμένη γυναίκα, αλλά σχολίασε το γεγονός πως το ταξί του γέμισε με αίματα, λόγω της ίδιας.

«Βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας προς το μέρος μου. Ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. "Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε" είπε» σημείωσε ο ταξιτζής.

«Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω "κυρία βγείτε έξω". Τότε ακούσαμε δύο κρότους. Από όπλο μάλλον. Μόνο η γυναίκα βγήκε έξω, δεν είδα τον άνδρα. Ήταν αρκετά χτυπημένη. "Με σκότωσε, με σκότωσε, βοήθησέ με" μου είπε» περιέγραψε ο ίδιος.