«Έπαιρνα κάθε ραντεβού 140 ευρώ, τα φιλοδωρήματα τα κρατούσα»

«Έπαιρνα κάθε ραντεβού 140 ευρώ, τα φιλοδωρήματα τα κρατούσα»

Τι αποκαλύπτουν οι φοιτήτριες που συμμετείχαν στο ροζ κύκλωμα - Η λευκή BMW που τις μετέφερε και το τηλεφωνικό κέντρο

Το φως της δημοσιότητας ήρθε ο τρόπος με τον οποίο το ροζ κύκλωμα «ψάρευε» κοπέλες. Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star μίλησαν αποκλειστικά δυο νεαρές κοπέλες και εξήγησαν πώς τις προσέγγισαν μέσω facebook τα μέλη του κυκλώματος.

Οι διάλογοι μεταξύ τηλεφωνικού κέντρου και πελατών θυμίζουν ραδιοταξί. Οι έμπειρες τηλεφωνήτριες κλείνουν τα ραντεβού των κοριτσιών με τα ονόματα Ροζαλία, Κλεοπάτρα, Αφροδίτη και Εύα με σκοπό να μην χάνεται κανένα δευτερόλεπτο από τα ροζ ραντεβού.

Τα περισσότερα ξενοδοχεία βρίσκονταν στην παραλιακή και τα Βόρεια προάστεια. Ο οδηγός των κοριτσιών τα πήγαινε με μια λευκή BMW, ενώ ραντεβού δέχονταν μετά τις 9 το πρωί.

Ένα από τα παραλίγο θύματα ανέφερε στο Star:

«Άμα ήθελες μου λέει, συνεργαζόμαστε με κάποιους κυρίους που είναι πλούσιοι, είναι πολύ καλά οικονομικά, μόνο παρέα θέλουν, δεν θέλουν κάτι άλλο. Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνεις με τον πελάτη, άμα θέλεις πηγαίνεις, αν δεν θέλεις δεν πηγαίνεις».

Τα μέλη του κυκλώματος εντόπιζαν κοπέλες κυρίως μέσω facebook. Κοπέλα που παραλίγο να πιαστεί στα δίχτυα τους αποκαλύπτει στο Star ότι το δόλωμα ήταν μία φωτογράφιση για εταιρία ρούχων.

Κάποιες  κοπέλες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν.

Τι λέει φοιτήτρια μαιευτικής

«Έπαιρνα κάθε ραντεβού 140 ευρώ. Τα φιλοδωρήματα τα κρατούσα. Μου ασκούσαν πίεση να δουλεύω καθημερινά. Μου έλεγαν ότι τους χρωστάω χάρη και ότι μου άνοιξαν τα μάτια».

45 γυναίκες  εντοπίστηκαν στο ροζ κύκλωμα, που ήταν καλά στημένο.

Οι τέσσερις τηλεφωνήτριες με τα ψευδώνυμα Χαρά και Άννα ενημέρωναν τους πελάτες για την περιγραφή των εκδιδόμενων κοριτσιών που ήταν διαθέσιμες τα ερωτικά προγράμματα που προσέφεραν και το χρηματικό αντίτιμο αυτών. Ειδοποιούνταν οι οδηγοί που μετέφεραν τα κορίτσια.

Οι οδηγοί έπαιρναν τα χρήματα. Τα κέρδη των ερωτικών ραντεβού τα έδιναν στον εγκέφαλο φωτογράφο.

Οι κατηγορούμενοι θάμπωναν τα κορίτσια με χρήματα, ανέσεις και επαφές με διάσημους.

Ο φωτογράφος που εμφανίζεται ως εγκέφαλος ισχυρίζεται ότι τα κορίτσια έκαναν τα πάντα με τη θέλησή τους. Μετά την απολογία του προφυλακίστηκε.