Επίθεση οπαδών σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Χαλκίδα

Επίθεση οπαδών σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Χαλκίδα

Οι δράστες προξένησαν ζημιές σε οχήματα και στα γραφεία του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Ακόμα ένα επεισόδιο στον οπαδικό κύκλο βίας, αποκαλύπτει το eviazoom.gr, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει, πριν λίγα βράδια έγινε επίθεση στο κτίριο που στεγάζεται ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στην οδό Φαβιέρου, στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες, μία ομάδα 6-7 ατόμων φορώντας κράνη βρέθηκαν έξω από το κτίριο περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα και εκτόξευσαν φωτοβολίδες.

Από τη μανία των ανεγκέφαλων δεν γλίτωσαν ούτε τα σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και τα γραφεία του «Χαμόγελου του Παιδιού» που βρίσκονται κάτω από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα διέλυσαν την τζαμαρία και πέταξαν μία φωτοβολίδα μέσα στα γραφεία με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά η οποία ευτυχώς έσβησε άμεσα πριν επεκταθεί.

Μιλώντας στο eviazoom.gr η Συντονίστρια Στερεάς Ελλάδας του «Χαμόγελου του Παιδιού», Λία Κιλιμπέρη, αναφέρει χαρακτηριστικά: «ευτυχώς δεν ήταν σε ώρα που να είναι άνθρωποι μέσα...Έχουν γίνει άλλες δύο επιθέσεις με μπογιές στο κτίριο και άλλη μία επίθεση με φωτιά στη πόρτα της εισόδου. Όλες οι επιθέσεις έχουν γίνει αυτό το χρόνο...»

Τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.