Επεισόδια στο Αγρίνιο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού

Επεισόδια στο Αγρίνιο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού

Την κατάσταση κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αρχικά μόλις έξι αστυνομικοί

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού, πολύ κοντά στο σύνδεσμο των οπαδών της ομάδας του Αγρινίου σημειώθηκαν γύρω στις 4 το απόγευμα στη Μητρόπολη Αγρινίου, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Εκατοντάδες φίλοι του «δικέφαλου» του Βορρά βρίσκονται διάσπαρτοι σε διάφορα σημεία του Αγρινίου και η κατάσταση για κάποια λεπτά ξέφυγε.

Τα επεισόδια, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες φαίνεται πως ξεκίνησαν, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν σε κατάστημα εστίασης στην οδό Σουλίου και σε καφετέριες της Ηλία Ηλιού και της 34ου Συντάγματος, συνεπλάκησαν με οπαδούς των γηπεδούχων, των οποίων ο σύνδεσμος βρίσκεται σε πολύ κοντινό σημείο και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο Καραΐσκάκη.

Προκλήθηκαν φθορές σε καταστήματα, ενώ έπεσε και μολότοφ μέσα στο κατάστημα εστίασης στην οδό Σουλίου, όπου βρίσκονταν φίλοι των φιλοξενούμενων.

Όπως ήταν φυσικό, επικράτησε πανικός, ενώ την κατάσταση κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αρχικά μόλις έξι αστυνομικοί. Ακολούθησε ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων, που παρατάθηκαν μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων.

Στο μεταξύ οπαδοί του ΠΑΟΚ ενισχύθηκαν με δεκάδες άλλους, με αποτέλεσμα να σημειωθούν συγκρούσεις με αστυνομικούς στην οδό Ζωοδόχου πηγής. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και κατάφεραν να απωθήσουν περίπου 100 οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.