Δύο συλλήψεις για ηρωίνη στο Ηράκλειο

Δύο συλλήψεις για ηρωίνη στο Ηράκλειο

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 742 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 3.165 ευρώ

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου. Ένας 33χρονος αλλοδαπός και ένας 50 ημεδαπός κατηγορούνται, για τα κατά περίπτωση, αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των δύο ανδρών, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, μετά από αξιοποίηση στοιχείων.

Στην επιχείρηση που στήθηκε εντοπίστηκε ο 33χρονος που την ώρα εκείνη προμήθευε στον 50χρονο ποσότητα ηρωίνης, στον οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5,5 γραμμάρια.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 742 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 3.165 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.