Μητέρα και δύο παιδιά έπεσαν με αυτοκίνητο σε γκρεμό

Μητέρα και δύο παιδιά έπεσαν με αυτοκίνητο σε γκρεμό

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα βρέθηκε στο κενό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες στο νομό Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα και επέβαιναν τα δύο παιδιά της, έκανε βουτιά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο κενό, πέφτοντας σε γκρεμό δεκάδων μέτρων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο όχημα μαζί με τα παιδιά της, με την γυναίκα να είναι χωρίς αισθήσεις, ενώ σε καλύτερη κατάσταση φαινεται να είναι τα παιδιά.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική με δύο οχήματα, αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, όπως επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα από το Ηράκλειο και ένα από το Ανώγεια. Αναφορικά με την κατάσταση των παιδιών, το κορίτσι φέρεται να είναι σε καλή κατάσταση, ενώ σε πιο σοβαρή κατάσταση φέρεται να είναι το αγόρι και η μητέρα των παιδιών.

Η επιχείρηση από την ΕΜΑΚ που στήθηκε, ήταν μεγάλη και μάλιστα για να προσεγγίσουν στο σημείο, χρειάστηκε να «ρίξουν» φορεία στην χαράδρα. Η επέμβαση των διασωστων ήταν άμεση και επιτυχής και έτσι αργά το απόγευμα, αφού ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης των τραυματιών από τον γκρεμό, με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σε κάθε περίπτωση, επρόκειτο για μία δύσκολη επιχείρηση, αφού διεξαγόταν και ενώ είχε πέσει το σκοτάδι, ενώ το σημείο όπου και βρισκόταν το αυτοκίνητο ήταν δύσβατο. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησε η ιστοσελίδα, το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών σε μία αρκετά δύσκολα προσεγίσιμη περιοχή.