«Έβλεπα τα χέρια μου να φουσκώνουν, χωρίς να με ακουμπάει η φωτιά»

«Έβλεπα τα χέρια μου να φουσκώνουν, χωρίς να με ακουμπάει η φωτιά»

Σοκάρει η μαρτυρία 37χρονου εγκαυματία που επέζησε της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε την προσωπική του εμπειρία από την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι, ένας 37χρονος που βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι με σοβαρά εγκαύματα.

Ο άνδρας που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, συγκλονίζει με τις περιγραφές του την ώρα που η φωτιά τον είχε περικυκλώσει: «Ζωντανοί - νεκροί. Δεν είσαι αυτό που ήσουν πριν. Πόνος, ταλαιπωρία, ακινησία. Εγώ ήμουν μόνο, δεν υπήρχε κανένας. Έβλεπα τα χέρια μου να φουσκώνουν, χωρίς να με ακουμπάει η φωτιά. Πέρασα δύο "τοίχους" φωτιάς. Τελικά σώθηκα με σοβαρά εγκαύματα».

«Έχω επτά μήνες να περπατήσω»

«Έχω επτά μήνες να περπατήσω, έχω κάνει συνολικά πέντε χειρουργεία. Τα χέρια τώρα έχουν αρχίσει να ανοίγουν. Τώρα ήρθαμε για να πάρουμε τα πόδια μας πίσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό και τον γιατρό μου στο Λάτσειο που κάνουν ό,τι μπορούν για να ξανασταθώ στα πόδια μου, σημείωσε ο Κώστας Ζορμαλιάς ενώ μίλησε και για τους υπεύθυνος της τραγωδίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να υπάρξει και τιμωρία. Πάνω από όλα για να μην ξαναγίνει. Μας άφησαν να καούμε και μας εγκατέλειψαν πλήρως» καταλήγει.