«Γνώριζες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα σου»

«Γνώριζες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα σου»

Ξεκίνησε η δίκη του μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ για την κοκαΐνη, σκληρός ο εισαγγελέας στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου

Στην Κίνα ξεκίνησε η δίκη του μοντέλου που είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαϊνης.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR το κατηγορητήριο για την Ελληνίδα καλλονή είναι ιδιαίτερα βαρύ όπως αναγνώσθηκε από τον εισαγγελέα της έδρας Φίλιπ Ρος.

«Γνώριζες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα σου», τόνισε, απευθυνόμενος προς το νεαρό μοντέλο. «Οι αρχές σε υποπτεύθηκαν μόλις αφίχθης  από την Αιθιοπία στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Είχες δυο τσάντες, η μια ήταν ασυνήθιστα πιο βαριά και πιο παχιά», είπε. Την άνοιξαν και βρήκαν την ποσότητα των ναρκωτικών.

«Δεν είχες μαζί σου κανένα έγγραφο ή συνταγή γιατρού που να δείχνει ότι ήταν για νόμιμη χρήση.  Από τα μηνύματα στο facebook και στο κινητό του αποδεικνύεται ότι είχες άγχος πως θα περάσεις τους ελέγχους», κατέληξε ο εισαγγελέας.

Οι κατηγορίες που την βαρύνουν είναι εκείνες για κατοχή και εισαγωγή στην Κίνα 2,6 κιλών κοκαΐνη τον Νοέμβριο του 2017. Το μοντέλο κινδυνεύει με ποινή 26 ετών στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και εκεί τα χρόνια στη φυλακή είναι πραγματικά.

Το νεαρό μοντέλο δήλωσε αθώα μπροστά στους Κινέζους δικαστές και τους 7 ενόρκους και δήλωσε αθώα.

Η νεαρή κοπέλα δεν έχει ούτε έναν μάρτυρα υπεράσπισης ενώ θα καταθέσουν εναντίον της 8 μάρτυρες. Η απόφαση θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα.

3
σχόλια
  1. avatar af

    αν ηταν παιδι σου σκεψου αν ελεγες τα ιδια

  2. avatar Χωριανόπουλος Νικόλαος

    Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς εξυπηρετεί η συνεχής ενημέρωση για αυτήν την υπόθεση; Να λυπηθούμε την έμπορο ναρκωτικών; Όταν δεν βγάζεις τίμια το ψωμάκι σου πρέπει να είσαι και ενημερωμένος για τις "ατυχίες" που μπορεί να προκύψουν. Κοινώς : Καλά να πάθει - σταματήστε να μας παρουσιάζετε το "δράμα" του "μοντέλου"...

  3. avatar Ελενα

    Ο ΘΕΟΣ δεινή Φώτηση ας την χρεισημοποιουμαι?

Παρακαλούμε περιμένετε ...