Κλείνει το Σύνταγμα την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα για γυρίσματα ταινίας

Κλείνει το Σύνταγμα την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα για γυρίσματα ταινίας

Η ΕΛ.ΑΣ συνιστά στους οδηγούς να αποφύγουν τους γύρω δρόμους

Με αφορμή τα γυρίσματα μίας μεγάλης, διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής, το κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα η περιοχή πέριξ της πλατείας Συντάγματος, αναμένεται να μετατραπεί σε ένα τεράστιο σκηνικό την προσεχή Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα.

Για το λόγο αυτό, η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (για την Κυριακή 10 Μαρτίου) κατά τις ώρες 06.00-18.00 στη Σταδίου (στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος), στη Βασ. Γεωργίου Α΄ και σε όλο το μήκος της Πλατεία Συντάγματος.

Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να αποφύγουν να προσεγγίσουν τα παραπάνω σημεία με τα οχήματά τους και να συμμορφώνονται με τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Για την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου, τα γυρίσματα προβλέπεται ότι θα πραγματοποιηθούν πό 07.00-18.00 επί της πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά επί του πεζοδρομίου μπροστά από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ωστόσο δεν θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η ταινία δράσης και μυστηρίου «Born to be murdered», αμερικανο-ιταλικής παραγωγής, θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.