Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Τι είπε η γνωστή ηθοποιός που φέρεται να εμπλέκεται

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Τι είπε η γνωστή ηθοποιός που φέρεται να εμπλέκεται

«Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου, ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του»

Απόλυτη άγνοια, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, για την διακίνηση ναρκωτικών που φέρεται να γινόταν σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι στο οποίο ήταν μέτοχος.

«Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του» ισχυρίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στην σύντομη απολογία της αρνούμενη ότι έχει σχέση με το κύκλωμα  διακίνησης κοκαΐνης στο οποίο, σύμφωνα με την κατηγορία, εμπλέκονται γνωστά ονόματα της σόουμπιζ.

«Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά» 

Η ηθοποιός μιλώντας για τον συνέταιρο της, με καταγωγή από τον Καζακστάν, ο οποίος εμφανίζεται ως ο βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση τον χαρακτήρισε «καλόκαρδο άνθρωπο».

«Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα» ισχυρίστηκε  η ηθοποιός προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι συγκατηγορούμενοι της ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αφού δεν τους ήξερε ούτε τους έκανε παρέα.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή το γιο της, που επίσης είναι κατηγορούμενος, για να την ενημερώσει για όσα συνέβησαν.

«Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά» είπε  προσθέτοντας πως ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «ήταν φιλικός και καλόκαρδος. Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα».

Νωρίτερα, είχε απολογηθεί και ο υιός της ηθοποιού, ο οποίος κι αυτός δήλωσε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. «Αν ήξερα, θα διέκοπτε κατευθείαν τη συνεργασία μας» επεσήμανε, ενώ έκανε ξεχωριστή μνεία στο γνωστό παρουσιαστή που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση, δηλώνοντας αθώος. «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο» τόνισε.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος  αν και είχε απολογηθεί κλήθηκε σήμερα να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Μεταξύ των συνομιλητών είναι και άλλη γνωστή ηθοποιός , επίσης κατηγορούμενη η οποία, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε  στο δικαστήριο για να δώσει εξηγήσεις. Ο κατηγορούμενος  μέτοχος του εστιατορίου ανέφερε ότι η συνομιλία του με την ηθοποιό ήταν «κέρασμα» και εξήγησε :«κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και ήπιαμε παρέα». Μάλιστα, ο συνήγορος της ηθοποιού υποστήριξε στο δικαστήριο πως η ίδια είναι περιστασιακός χρήστης και οι αναφορές στις τηλεφωνικές συνομιλίες έχουν να κάνουν για ιδία χρήση.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Μαρτίου με την εισαγγελική πρόταση.