Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Η πρόγνωση του καιρού

Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση πτώση κυρίως στα βόρεια και ανατολικά ενώ κατά τόπους  θα αναπτυχθεί παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αττική μέχρι το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά, όπου είναι πιθανό έως τις πρωινές ώρες να σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 8 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά έως τις πρωινές ώρες με βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το μεσημέρι. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 5 και 12 βαθμούς κελσίου.