Συνελήφθη ο δράστης των επιθέσεων σε γυναίκες στα Χανιά

Συνελήφθη ο δράστης των επιθέσεων σε γυναίκες στα Χανιά

Χρησιμοποιούσε απειλές και σωματική βία για να τις ληστέψει

Ένας 28 χρονος αλλοδαπός συνελήφθη για τις επιθέσεις σε βάρος γυναίκων το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που είχε αναστατώσει την περιοχή της Νέας Χώρας Χανίων, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews.gr.

Ο δράστης επιτίθετο στις γυναίκες χρησιμοποιώντας ακόμα και σωματική βία, στην προσπάθειά του να τις ληστέψει. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εξιχνίασαν την υπόθεση, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 28χρονο. Ο συληφθείς κατηγορείται, ότι από τις 17-11-2018 έως τις 13-01-2019, δρώντας τα ξημερώματα με απειλή και χρήση σωματικής βίας, προσπάθησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα από πέντε γυναίκες ηλικίας από 19 έως και 27 ετών, την ώρα που εκείνες επέστρεφαν στις οικίες τους.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 28χρονος διέπραξε τις εν λόγω απόπειρες ληστειών. Από αστυνομικούς αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο 28χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.