Τι έκανε ο Ροδίτης μετά την δολοφονία της Τοπαλούδη

Τι έκανε ο Ροδίτης μετά την δολοφονία της Τοπαλούδη

Το ξέσπασμα του πατέρα της φοιτήτριας

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Τρεις μόνο ημέρες μετά την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, ο 21χρονος Ροδίτης κυκλοφορούσε κανονικά στη Ρόδο, πήγαινε γυμναστήριο και έβλεπε τους φίλους του. Από την άλλη ο 19χρονος Αλβανός κατηγορείται ότι την ίδια μέρα βίασε μια 19χρονη κοπέλα, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

«Δεν ήταν μια απλή γυμναστική... έκαναν και γελούσαν με τους φίλους τους χωρίς να συμβαίνει τίποτα για αυτούς. Τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει ίχνος, όχι μεταμέλειας, ούτε καν τύψεων συνείδησης... Αυτά τα άτομα συνέχιζαν τη ζωή τους, να χαριεντίζονται με τις κοπελίτσες κάθε μέρα, να πηγαίνουν με τα χαχανητά τους στα γυμναστήρια, να βιάζουν και να φθάσουν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και οι δυο», δήλωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Έχω αυτή την υποψία σαν γονιός και άμα θα δείτε το τελευταίο βίντεο η Ελένη πλησιάζει ούτε καν γυρίζει να τον φιλήσει» πρόσθεσε.

Οι αρχές έχουν βρει DNA, τόσο στο σπίτι στους Πευκούς , όσο και στο φορτηγάκι που μετέφεραν την άτυχη φοιτήτρια. Ο πατέρας της μάλιστα ισχυρίζεται πως η δολοφονία της και ο βιασμός της σχετίζονται και πως ο Αλβανός την εκβίασε με το ροζ βίντεο για να τον ακολουθήσει.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα δείξει στις Αρχές εάν οι δυο υποθέσεις σχετίζονται. Αν Έλληνας ή Αλβανός γνώριζαν τους τρεις υπόπτους για τον βιασμό της.