Ντύθηκε πυροσβέστης και έκανε ληστεία στο ΚΤΕΛ Πάτρας

Ντύθηκε πυροσβέστης και έκανε ληστεία στο ΚΤΕΛ Πάτρας

Δύο άτομα εισέβαλαν στα γραφεία και δρώντας αστραπιαία έφυγαν με τα λεφτά του ταμείου

Ληστεία σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας στην οδό Αγίου Ανδρέου από δύο δράστες, εκ των οποίων ο ένας σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα thebest.gr, ήταν ντυμένος πυροσβέστης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες και κράνη, μπήκαν στα γραφεία όπου βρίσκονταν ένας υπάλληλος και τρεις πελάτες και υπό την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Ο υπάλληλος δεν μπορούσε να κρύψει την ταραχή του από την ληστεία, ενώ στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφτασε άμεσα η Ασφάλεια Πατρών.

Στο ισόγειο γραφείο μπορεί κάποιος να προμηθευτεί εισιτήρια, ενώ σήμερα Τετάρτη που έγινε το συμβάν, είναι ημέρα κατά την οποία κάποιος μπορεί να αγοράσει τη μηνιαία κάρτα του, κάτι που ενδεχομένως γνώριζαν οι δράστες. Οι δύο ληστές λειτούργησαν γρήγορα και επαγγελματικά, καθώς μπήκαν στο χώρο και με προτεταμένα τα όπλα ζήτησαν από τον υπάλληλο τα χρήματα του ταμείου και ν' ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Τελικά αρκέστησαν στα χρήματα του ταμείου, ενώ δεν πείραξαν άλλα είδη που υπήρχαν εκεί, όπως κινητά τηλέφωνα, τσάντες και πορτοφόλια. Όσο για το ποσό που κατάφεραν να πάρουν οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες δεν ξεπερνάει τα 2.000-3.000 ευρώ.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών αναμένεται να λάβουν και υλικό από την κάμερα ασφαλείας που υπάρχει εντός του ισογείου του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, ενώ απευθύνθηκαν και σε περίοικους μήπως είδαν και αντιλήφθηκαν κάτι.