Κλείστηκε το ραντεβού του συλλόγου ΑΞΙΑ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κλείστηκε το ραντεβού του συλλόγου ΑΞΙΑ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με την παρέμβαση της γραμματέος Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλλων, του κόμματος Μαρία Συρεγγέλα

Πριν από λίγο, αντιπροσωπεία από μέλη συζύγων θανόντων του συλλόγου ΑΞΙΑ, μετέβησαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Πειραιώς, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού με τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στα γραφεία του κόμματος συνάντησαν την γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλλων, του κόμματος Μαρία Συρεγγέλα.

Η κ. Συρεγγέλα άκουσε τα προβλήματα τους και τους έκλεισε ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το ραντεβού ορίστηκε για τις 13 Μαρτίου στις 13:30 το μεσημέρι.

Η αντιπροσωπεία έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις έξω από την είσοδο της Βουλής που βρίσκονταν συγκεντρωμένα τα υπόλοιπα μέλη.

Τα μέλη του συλλόγου, στη συνέχεια μετέβησαν στην συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρωδου Αττικού προκειμένου να μεταβούν στο Μέγαρο Μαξίμου και να ζητήσουν ημερομηνία για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Μπροστά τους βρήκαν φραγμό από κλούβες των ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις. Τα μέλη του συλλόγου ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για αύριο, έξω από το υπουργείο Εργασίας και αμέσως μετά θα πραγματοποιήσουν πορεία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, τα μέλη, έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, στις 4 Μαρτίου στις 11.00 το πρωί με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσο Πετρόπουλο.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος