Κατάληψη μαθητών σε λύκειο της Λαμίας για τους χαμηλούς βαθμούς καθηγήτριας

Κατάληψη μαθητών σε λύκειο της Λαμίας για τους χαμηλούς βαθμούς καθηγήτριας

Βάζει χαμηλούς βαθμούς ακόμα και σε άριστους μαθητές

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο 2ο Γενικό Λύκειο Λαμίας, αφού οι μαθητές απέχουν από το μάθημα της συγκεκριμένης καθηγήτριας, η οποία στα δυο μαθήματα που διδάσκει έχει βάλει χαμηλούς βαθμούς στους μαθητές.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, κάνουν λόγο για μεγάλο πρόβλημα αφού προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Κατά τη γνώμη τους, η συγκεκριμένη καθηγήτρια δεν κάνει σωστή αξιολόγηση.

«Δεν είναι για πλάκα όλο αυτό. Προφανώς και δεν θα κλείναμε το σχολείο για να χάσουμε ώρες από τα μαθήματα, τα φροντιστήρια, από το διάβασμά μας, τον ύπνο μας…», ανέφερε ο πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου.

«Ακόμη και μαθητές άριστοι έχουν βαθμό κάτω από τη βάση και σε μάθημα γενικής παιδείας μονόωρο και σε μάθημα κατεύθυνσης. Μαθητές που γενικά έχουν από 18 μέχρι 20, στο συγκεκριμένο μάθημα γενικής κατεύθυνσης, έχουν βαθμό 9», τόνισε.

Τα παιδιά προσπάθησαν να την προσεγγίσουν, αλλά στάθηκε αδύνατο, ενώ ούτε η Διεύθυνση του σχολείου τους έδωσε κάποια λύση.

Σήμερα, με απόφαση του 15μελους, οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη, τονίζοντας ότι πρέπει να ασχοληθούν οι υπεύθυνοι και να δώσουν κάποια λύση, γιατί έρχονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και βρίσκονται σε δύσκολη θέση.