Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας στον Πλατανιά Χανίων

Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας στον Πλατανιά Χανίων

Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν ακόμη και βάρκα στην προσπάθειά του ςνα προσεγγίσουν

Με κάθε μέσο προσπαθούν πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων να προσεγγίσουν οικογένεια, που έχει εγκλωβιστεί από το μεσημέρι σε σπίτι στην περιοχή Δρακιανά του δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα flashnews.gr, το σπίτι βρίσκεται στο πιο υψηλό σημείο της περιοχής, όπου εκτός από έντονες κατολισθήσεις, έχουν σημειωθεί πλημμυρικά φαινόμενα. Το νερό στο οδικό δίκτυο που οδηγεί προς το σπίτι, φτάνει μέχρι τα 2 μέτρα και σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια, οι πυροσβεστικές αρχές χρησιμοποίησαν μέχρι και βάρκα, για να βρουν τρόπο να προσεγγίσουν τους εγκλωβισμένους.

Η τριμελής οικογένεια περιμένει τους διασώστες χωρίς ρεύμα, καθώς η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει επιστρατευθεί ερπυστριοφόρο όχημα για την επιχείρηση διάσωσης, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ, αίσιο τέλος είχε επιχείρηση απεγκλωβισμού δυο οικογενειών από την περιοχή Χλιαρό του δήμου Πλατανιά, ενώ και τα 10 εγκλωβισμένα άτομα έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και είναι καλά στην υγεία τους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...