Δύο ακόμη άτομα ενέπλεξαν στην υπόθεση της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο οι γονείς της

Δύο ακόμη άτομα ενέπλεξαν στην υπόθεση της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο οι γονείς της

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη έδωσαν νέες πληροφορίες στην ανακρίτρια για την δολοφονία τη, αλλά και για εκβιασμούς που υφίστατο

Διευρύνεται ο κύκλος των υπόπτων που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μετά τις σημερινές καταθέσεις των γονιών της στην αρμόδια ανακρίτρια. Συγκεκριμένα, η μητέρα της άτυχης Ελένης προσκόμισε στοιχεία για δύο καινούρια άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία της, αλλά και σε βιασμό της την περασμένη χρονιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, η μητέρα της φοιτήτριας κατέθεσε στην ανακρίτρια Ρόδου στοιχεία για δύο άτομα που φέρονται να εκβίασαν στο παρελθόν την κόρη τους μέσω ενός βίντεο που κατείχαν χωρίς τη θέλησή της.

Κατάθεση έδωσε και ο πατέρας της, διευρύνοντας έτσι τον κύκλο των κατηγορουμένων που σχετίζονται με τον άγριο φόνο.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία και τις καταθέσεις, οι Αρχές αναζητούν δύο άτομα μέλη κυκλώματος, που εκβίαζαν και απειλούσαν ένα χρόνο πριν την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη, για τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η μητέρα της, κατέθεσε αυτά τα ονόματα στην  ανακρίτρια και στον εισαγγελέα.

Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας τόνισε μάλιστα ότι τα δύο νέα αυτά άτομα, πιθανώς να σχετίζονται με τους δύο προφυλακισμένους για τη δολοφονία της κόρης του καθώς κατάγονται από το ίδιο χωριό.

Οι γονείς προσκόμισαν τα στοιχεία μετά από δική τους έρευνα και απευθυνόμενοι και στο φιλικό κύλο της κόρης τους ενώ ζητούν και αναπαράσταση του εγκλήματος. Τέλος απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει την οποιαδήποτε πληροφορία ή στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης, να μιλήσουν στις Αρχές.