Βρέθηκε νεκρός από κυνηγούς στο όρος Όθρυς

Βρέθηκε νεκρός από κυνηγούς στο όρος Όθρυς

Ένας 58χρονος από την Καρδίτσα το αυτοκίνητο του οποίου είχε κολλήσει στα χιόνια

Μπροστά σε έναν νεκρό άνδρα βρέθηκε μια παρέα κυνηγών από τη Λαμία, που είχαν βγάλει τα σκυλιά τους βόλτα στην Αντίνιτσα, στο όρος Όθρυς στην Φθιώτιδα.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν κοντά στο αυτοκίνητό του σε δασικό δρόμο κοντά στις κεραίες, ενώ φαίνεται ότι το όχημά του είχε κολλήσει στο χιόνι και στις λάσπες. Άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία, με το ΑΤ Λαμίας να αναλαμβάνει την προανάκριση και να διατάσσει τη διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από την αστυνομία έχει αποκλειστεί η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας και το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό της ανακοπής. Από τη διασταύρωση των στοιχείων, πρόκειται για 58χρονο οικογενειάρχη από την Καρδίτσα, οδηγό φορτηγού, που του άρεσε η ορεινή πεζοπορία και γενικότερα οι περιηγήσεις, ο οποίος συχνά εξορμούσε στα βουνά της περιοχής.

Αυτή τη φορά όμως η αγαπημένη του συνήθεια, του στοίχισε τη ζωή, καθώς ένας λάθος υπολογισμός φαίνεται ότι ήταν η αιτία, που το αυτοκίνητό του "κόλλησε" στο συγκεκριμένο σημείο. Επίσης, φαίνεται ότι προσπάθησε με όσα μέσα είχε να απεγκλωβίσει το Ι.Χ. και πάνω στην προσπάθεια αυτή να επήλθε το μοιραίο.

Φωτογραφία αρχείου