Πα-τέρας χτύπησε με καρέκλα το παιδί του μπροστά σε κόσμο

Πα-τέρας χτύπησε με καρέκλα το παιδί του μπροστά σε κόσμο

Ο 9χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο πατέρας του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Πάτρα ένας 31χρονος αλλοδαπός, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία νωρίτερα προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο παιδί του, χτυπώντας το με τα χέρια του και μια καρέκλα στο σώμα.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thebest.gr, την Αστυνομία ειδοποίησαν περαστικοί στο παλαιό λιμάνι της πόλης, οι οποίοι αντιλήφθηκαν το συμβάν. Όπως ανέφερε η Διοικήτρια του Καραμανδανείου στην ιστοσελίδα, ο 9χρονος μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο και δεν φαίνεται να φέρει κακώσεις. Θα εξεταστεί από ιατροδικαστή σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία.

Πληροφορίες που αποδίδονται σε αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν ότι ο πατέρας χαστούκισε το παιδί και το χτύπησε και με μια καρέκλα στην πλάτη. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, το παιδί φιλοξενείτο προσωρινά σε δομή στην Πάτρα μαζί με την οικογένειά του. Το 9χρονο αγόρι είχε νοσηλευτεί προ καιρού με πρόβλημα υγείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, από το οποίο είχε πάρει εξιτήριο.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών. Ο πατέρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.