Ο Μπουτάρης γιόρτασε τα 28 χρόνια απεξάρτησης του από το αλκοόλ

Ο Μπουτάρης γιόρτασε τα 28 χρόνια απεξάρτησης του από το αλκοόλ

Για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης αυτή η επέτειος είναι δεύτερα γενέθλια για τον ίδιο

Σαν γενέθλια, με τούρτα και παρουσία φίλων και συνεργατών γιόρτασε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης τα 28 χρόνια από την απεξάρτησή του από το αλκοόλ.

«Εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός», τονίζει σε ανάρτηση του στο Twitter ο κ. Μπουτάρης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει ως τα «δεύτερα γενέθλιά» του την απεξάρτησή του στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων «Ιανός» του ΨΝΘ.

«Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός! Σήμερα, για μένα είναι τα "δεύτερα" γενέθλιά μου. Ο αγώνας ζωής που ξεκίνησα το 1991 μπορεί πλέον να είναι εύκολος αλλά τότε και για αρκετά χρόνια μετά ήταν τιτάνιος! Βγήκα νικητής!», αναφέρει στην ανάρτησή του στο twitter.

Σε άλλη ανάρτησή του προσθέτει, ότι «Και αυτή τη νίκη τη γιόρτασα στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων "Ιανός" του ΨΝΘ που στήθηκε στο δημοτικό κτίριο της Παπαρηγοπούλου». Καταλήγει δε με μία προτροπή σε τρίτη ανάρτησή του, αναφέροντας: «Να θυμάστε ότι το αλκοόλ ή όποια άλλη ουσία μπορεί να «πνίγει» τα προβλήματα την στιγμή της χρήσης αλλά στο τέλος «πνίγει» τον ίδιο τον χρήστη και τους δικούς του ανθρώπους. Υψώστε ανάστημα και πείτε ναι στη ζωή!».