Θύμα των fake news o Χάρης Παναγιώτου – Πέθαναν τον ηθοποιό

Θύμα των fake news o Χάρης Παναγιώτου – Πέθαναν τον ηθοποιό

Η ανάρτηση που προκάλεσε ταραχή

Ο ηθοποιός Χάρης Παναγιώτου, ο οποίος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά μετά τον θάνατο της αγαπημένης του, Έφης Οικονόμου το καλοκαίρι του 2016 κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Ο Χαρίτων- όπως είναι το όνομα του- Παναγιώτου έπεσε θύμα των fake news. Μια ανάρτηση του ηθοποιού Γιώργου Γεωργίου στο facebook με την οποία αποχαιρετούσε τον συνάδελφο του, ήταν αρκετή για να διαδοθεί πως ο Χάρης Παναγιώτου πέθανε.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ξαφνικά άκουγε το κινητό του να χτυπάει και να τον ρωτάνε φίλοι και γνωστοί αν είναι καλά, ενημέρωσε και τον πρόεδρο του ΤΑΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα πως είναι καλά και εκείνος με τη σειρά του ενημέρωνε όποιον επικοινωνούσε μαζί του.

Σε επικοινωνία του news.gr με τον ηθοποιό Γιώργο Γεωργίου, ο ηθοποιός δήλωσε πως και εκείνος έπεσε θύμα παραπλάνησης στον κόσμο του facebook.

Και εμείς εδώ στο news.gr πεσαμε θύματα των fake news και δημοσιεύσαμε πως ο αγαπημένος ηθοποιός, Χάρης Παναγιώτου, έφυγε από τη ζωή και ζητάμε συγγνώμη τόσο από τον ίδιο όσο και από την οικογένεια του.