Πέντε συλλήψεις στην Πανεπιστημιούπολη το τελευταίο 24ωρο για διακίνηση ναρκωτικών

Πέντε συλλήψεις στην Πανεπιστημιούπολη το τελευταίο 24ωρο για διακίνηση ναρκωτικών

Νέα αστυνομική επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης της Θεσσαλονίκης με σκοπό την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχουν συλληφθεί πέντε αλλοδαποί με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 101,9 γραμμαρίων, όπως επίσης το χρηματικό ποσό των 561 ευρώ, που εκτιμάται ότι συνδέεται με την παράνομη δράση τους κι ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, είναι ηλικίας 16 έως 30 ετών και ανάμεσά τους είναι υπήκοοι Αλγερίας, Πακιστάν και Συρίας.

Η δικογραφία τούς αποδίδει την κατηγορία της συγκρότησης συμμορίας με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών εντός του Πανεπιστημίου και πέριξ του Ιδρύματος. 'Απαντες οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και αναμένεται να παραπεμφθούν σε ανακριτή.

Ανάλογη αστυνομική επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη εβδομάδα στην ίδια περιοχή και οδήγησε στην εξάρθρωση πολυμελούς συμμορίας που δραστηριοποιούταν στην εμπορία ναρκωτικών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...