Τι έδειξε η νεκροψία στο 88χρονο θύμα ληστών στη Σητεία

Τι έδειξε η νεκροψία στο 88χρονο θύμα ληστών στη Σητεία

«Έφυγε» από εγκεφαλική αιμορραγία από το χτύπημα και όχι από παθολογικά αίτια συνεπεία του σοκ

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές, για τους δράστες που λήστεψαν και χτύπησαν την άτυχη 88χρονη στη Σητεία, η οποία εξέπνευσε λίγη ώρα μετά την ληστεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα cretapost.gr, μετά τα νέα δεδομένα που έφερε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της ηλικιωμένης οι αστυνομικοί συνεχίζουν πιο έντονα τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Ειδικότερα, η ηλικιωμένη δεν «έφυγε» από παθολογικά αίτια, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, αλλά ο θάνατός της οφείλεται σε εγκεφαλική αιμορραγία.

Μάλιστα, εικάζεται πως το χτύπημα που δέχθηκε από τους ληστές στο κεφάλι, σε συνδυασμό με την αντιπηκτική αγωγή που λάμβανε η ίδια, προκάλεσε την εγκεφαλική αιμορραγία.

Την ίδια ώρα, συγγενικά της πρόσωπα απευθύνουν έκκληση, σε όποιον είδε ή άκουσε κάτι, να το πει στους ίδιους ή στην αστυνομία. «Σας παρακαλούμε αν έχετε δει οτιδήποτε το Σάββατο το βράδυ που έγινε η ληστεία, μεταξύ 21:45-23.00 πείτε το σε εμάς η στην αστυνομία. Οτιδήποτε εσάς φανεί ασήμαντο, για την αστυνομία ίσως να είναι ένα ακόμη φωτεινό σημείο.. Σας παρακαλούμε βοηθήστε να βρεθούν τα καθάρματα και να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει….» αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο cretapost.gr, η Ελλη Αχλαδιαδιανάκη.