Όταν ο Θεόφιλος Σεχίδης ενέπνευσε «Δεσμούς Αίματος» στον Κοκκινόπουλο

Όταν ο Θεόφιλος Σεχίδης ενέπνευσε «Δεσμούς Αίματος» στον Κοκκινόπουλο

Η ιστορία του έγινε επεισόδιο του Κόκκινου Κύκλου με την υπογραφή του Πάνου Κοκκινόπουλου

Το έγκλημα του Θεόφιλου Σεχίδη είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Η αγριότητα που είχε επιδείξει κατά την δολοφονία πέντε μελών της οικογένειας τους αλλά και η κυνικότητα την οποία είχε κατά την ομολογία του είχε προκαλέσει εντύπωση.

Ο 24χρονος τότε Θεόφιλος, μέσα σε μια μέρα σκότωσε όλη του την οικογένεια γιατί όπως είχε δηλώσει ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση κλείνοντας τον σε ψυχιατρείο.

«Τον πατέρα μου και τον θείο μου τους σκότωσα με όπλο. Τη μητέρα μου, την αδελφή μου και τη γιαγιά μου τις αποκεφάλισα με δύο μαχαίρια» είχε δηλώσει τότε για τις δολοφονίες που διέπραξε στη Θάσο τον Μάιο του 1996 και αποκαλύφθηκαν τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Η ιστορία του Θεόφιλου Σεχίδη όμως ενέπνευσε και τους σεναριογράφους της αστυνομικής σειράς η οποία προβαλλόταν από την συχνότητα του Alpha. Το άγριο έγκλημα μεταφέρθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάνου Κοκκινόπουλου με πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο και με τίτλο επεισοδίου «Δεσμοί Αίματος».

Ο 46χρονος Θεόφιλος Σεχίδης, βρέθηκε νεκρός στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Δείτε το επεισόδιο: