2Night Show: Η Μαρίνα Πατούλη εξήγησε γιατί απέσυρε την υποψηφιότητα της

2Night Show: Η Μαρίνα Πατούλη εξήγησε γιατί απέσυρε την υποψηφιότητα της

Τι λέει για το πόσο επηρέασε η απόφασή της τη σχέση της με τον σύζυγό της

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την Μαρίνα Πατούλη, η οποία μίλησε για την υποψηφιότητά της για το δήμο Αμαρουσίου, την οποία τελικά απέσυρε.

Όπως αποκάλυψε σχετικά με τα όσα έγιναν για την υποψηφιότητα της για το δήμο Αμαρουσίου, που τελικά αναίρεσε είπε: «Δεν με θύμωσε το γεγονός ότι βγήκε και είπε ότι στηρίζει κάποιον άλλον. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που είναι ακριβοδίκαιος, που θέλει να τηρήσει κάποιες ισορροπίες. Αυτό είναι απολύτως σεβαστό».

Ερωτηθείσα για το αν ήξερε ότι ο Γιώργος Πατούλης θα στηρίξει την υποψηφιότητα Αμπατζόγλου, είπε «δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτα».

«Είχα ξεκινήσει μια αυτοδιοικητική πορεία, για κάποιους λόγους έπρεπε να κάνω πίσω και το αποδέχτηκα. Στο Μαρούσι είμαστε 13 χρόνια. Ο σύζυγός μου ως δήμαρχος. Εγώ μέσα από το χώρο του πολιτισμού και από τα σχολεία στα οποία διδάσκω. Ήταν απεριόριστη η αγάπη του κόσμου. Μεσολάβησαν και κάποιες δημοσκοπήσεις οι οποίες ακριβώς αποτύπωναν την αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπό μου… οπότε θεώρησα φυσιολογικό ότι είναι δημοκρατικό μου δικαίωμα, όπως κάθε ελεύθερος άνθρωπος να έχει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι» είπε σχετικά με την αρχική της απόφαση να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της.

Όπως είπε ο σύζυγός της «δεν το γνώριζε αυτό. Μου αρέσει πάντα να του κάνω ωραίες εκπλήξεις. Με αυτό τον τρόπο ανανεωνόμαστε».

Τόνισε, ωστόσο, ότι είχε πει στον σύζυγό της την πρόθεσή της να συνεχίσει την πορεία της στην αυτοδιοίκηση.

«Δεν ζήτησα να μου χαριστεί τίποτα, ως σύζυγος του κ. Πατούλη, ζήτησα το δικαίωμα να βγω και να κριθώ» πρόσθεσε ενώ παραδέχτηκε ότι η υποψηφιότητά της δημιούργησε πρόβλημα και είπε πως κατανοεί τη θέση του και είπε πως δεν έχει πικρία για τον σύζυγό της.

«Θύμωσα ως γυναίκα και σύζυγος δίπλα σε έναν άνδρα που είμαι δίπλα του 32 χρόνια και βγήκαν κάποιοι για κάποιους λόγους πολιτικής σκοπιμότητας… και όλη αυτή τη δική μου επιθυμία να διεκδικήσω το δήμο την επέρριψαν στον άνδρα μου και δεν θα επέτρεπα να του κάνω κακό» είπε η κ. Πατούλη εξηγώντας γιατί τελικά επέλεξε να αποσύρει την υποψηφιότητά της.