Σε τροχαίο με οκτώ τραυματίες κατέληξε καταδίωξη στον Έβρο

Σε τροχαίο με οκτώ τραυματίες κατέληξε καταδίωξη στον Έβρο

Διακινητής παράτυπων μεταναστών δεν σταμάτησε σε σήμα της Αστυνομίας

Σε τροχαίο με οκτώ τραυματίες κατέληξε άλλη μια καταδίωξη που έλαβε χώρα σήμερα στον Έβρο ανάμεσα σε διακινητή παράτυπων μεταναστών και αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-evros.gr, σε επαρχιακή οδό στην ευρύτερη περιοχή της Δαδιάς, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στον 30χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια το όχημα κατευθύνθηκε σε δασική οδό, όπου εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενη αγροτική έκταση.

Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο δράστη, ενώ όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα 11 παράτυπους μετανάστες. Από το τροχαίο τραυματίσθηκαν όλοι οι διακινούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Κώστα Βαφειάδη, από τα 11 άτομα που έφθασαν στη Μονάδα Υγείας, εξετάστηκαν τα οκτώ, εκ των οποίων έξι νοσηλεύονται με ελαφριά κατάγματα. Πρόκειται για ενήλικες γυναίκες και άνδρες, οι οποίοι αναμένεται να λάβουν εξιτήριο τις επόμενες 24 ώρες.